Trening i razvoj

Cilj menadžmenta je da kroz program za trening i razvoj poboljša sposobnosti i veštine svojih zaposlenih. Investiranje organizacije u unapređenje znanja i veština svojih zaposlenih višestruko se vraća kroz veću produktivnosti i efikasnost zaposlenih.

Trening za Razvoj Softvera

Postepeno poboljšanje razvoja softvera sa primerima u C#

Postepeno poboljšanje razvoja softvera sa primerima u C# predstavlja niz predavanja koja prate određeni način razmišljanja. Veliki broj realnih primera omogući će učesnicima upoznavanje sa praksom design-a i kodiranja, i pomoći će da unaprede svoj „ovde i sada“ kod.

Ovaj C# trening je podeljen na obuke u trajanju od 4 sata, dok celokupan trening traje 20 sati.

Ukoliko je to potrebno, moguće je spojiti ili podeliti predavanja drugačije, ili čak izabrati podgrupe i kombinovati ih u novu obuku.

Soft Skills obuka

Izgradnja efikasnog odnosa - SDI® model

Trening program, Izgradnja efikasnog odnosa – SDI® model, je jedinstven u Srbiji i realizuje se kao deo globalne trening mreže Personal Strengths Publishing, Inc.

U zavisnosti od zahteva vašeg poslovanja, program se može realizovati kao trening u trajanju od jednog dana (samo SDI® model) ili trening u trajanju od dva dana (SDI® model u kombinaciji sa razvojem veština uticaja).

Grupa se sastoji od 14-16 učesnika, kako bi se omogućilo formiranje radnih timova na osnovu sistema motivacionih vrednosti koji se otkrivaju u procesu samoevaluacije učesnika.

Soft Skills obuke

Poslovne veštine

Poslovne veštine je trening program koji je pogodan za sve zaposlene (bez neophodnog preduslova za učešće). Cilj programa je da poboljša poslovne sposobnosti uz unapređenje perfomansi i razvoj ljudi. Veličina grupe: 8-12 učesnika.

Trening program se sastoji od više jednodnevnih modula pri čemu svaki razvija drugu poslovnu veštinu. U zavisnosti od vaših poslovnih potreba, program se može biti izvođen u celini (npr. svih šest modula u 2-3 treninga) ili odvojeno, gde je fokus na posebnim poslovnim veštinama. Sadržaj svakog modula predstavlja se kroz njegove glavne teme.

Soft Skills obuke

Trening program iz oblasti ljudskih resursa

Trening program iz oblasti ljudskih resursa je podeljen u dva dela: Upravljanje učinkom zaposlenih i Uključivanje zaposlenog u organizaciju

Upravljanje učinkom zaposlenih je trening program pogodan za sve menadžere i zaposlene na vodećim pozicijama (bez neophodnog preduslova za učešće).

Uključivanje zaposlenog u organizaciju je program osmišljen da obezbedi temeljno razumevanje poslovnog procesa i da novim zaposlenima omogući pravi uvid u organizacionu kulturu.

FenixHR tim bilding na otvorenom

Naša jedinstvena iskustva treninga na otvorenom, profilisanje pre treninga i tekuća procena pružaju mogućnost liderima i timovima da indetifikuju trenutne pospešivače performansi, opremajući ih veštinama i alatima za brzo napredovanje radnih performansi.