X
sr

Robinzon u Postkapitalističkoj Eri

Robinzon u Postkapitalističkoj Eri

Ovo nije klasična literatura o menadžmentu. Istina je da se ovde mogu naći dragoceni saveti, primeri i analize praktičnih problema i rešenja iz poslovnog sveta koja pokrivaju teme intervjua, timskog rada, menadžmenta ljudskih resursa, umetnosti rukovođenja, delegiranja i komunikacije, ali su ove teme obrađene iz jedne sasvim drugačije perspektive. Umesto crpljenja resursa i konstruisanja zaposlenog i njegovih kapaciteta, primarno kroz njihovu ekonomsku vrednost, što je podtekst brojnih knjiga na temu menadžmenta, ovde se susrećemo sa danas na žalost neuobičajenim shvatanjem zaposlenog kao celokupnog, celovitog bića, kao čoveka pre svega, koji radi da bi živeo, a ne živi da bi radio.

dr Maja Ninkovic

Ova knjiga prema mom mišljenju ima trostruku publiku. Prvi i najbrojniji su oni na početku zlatnih godina: još uvek u školi, na fakultetu, na kraju svog formalnog obrazovanja ili tek na početku, dok još biraju svoj put. Oni su ujedno i najsrećniji ako im sudbina pokloni susret sa ovom knjigom. U njoj će naći iskrenog prijatelja i dobrog duha koji će im reći da poslušaju svoje srce. Zatim oni koji već neko vreme rade, možda već pomalo umorni od svojih izbora, slomljeni vremenom koje traži od njih da se menjaju, a ne uči ih kako. Nije lako boriti se u vremenu koje više nije tvoje, naći sebe iznova i povezati se sa nekim novim svetom koji hoće da te menja ili odbaci. U ovoj knjizi ćete pronaći zaboravljene deliće sebe, pokazaće vam da ste ipak i dalje posebni i potrebni. Nisu malobrojni ni čitaoci takozvane Y generacije, mladi ljudi koji polažu pravo na budućnost i u našoj zemlji, iako mnogi od njih biraju da iz nje odu. Neko vas vidi. Vaša je budućnost ono što od nje napravite, gde god da se nađete. Tek na kraju, ovo je knjiga za menadžere, za one koji to jesu na poslu, za one koji to moraju da budu u kući, za one koji to jako dobro znaju da rade i za one koji te veštine još uvek nisu svesni. Na kraju svima mogu samo da posavetujem: čitajte ovu knjigu, čitajte je polako. Ako se čitajući ove redove budete iskreno ispitivali i duboko zamišljali, knjiga će vam promeniti život, kao što je to učinila meni.

Milan Petrovic / Fatespinner

O autoru

Sandra Prvulović je po rođenju iz Subotice, a po raspoloženju, građanin sveta. Ako nekada poželite da sa njom popijete čaj, potražite je u selu Vrmdži, ispod Rtnja. Tamo stanuje sa porodicom (Srđanom i malom Petrom) i odande stvara svoja čuda.
Diplomirala je organizacione nauke (uža oblast menadžment ljudskih resursa), a uz to je i diplomirani specijalni pedagog. Svoje dugogodišnje iskustvo sticala je u radu na usavršavanju sistema ljudskih resursa u preko četrdeset kompanija različitih veličina. U njenoj bogatoj radnoj biografiji, među mnogim drugim, naći ćete Majkrosoft, Mercedes, Holcim, Pireus, Erste, ali i Knjaz Miloš, Infostud, Frikom i Dijamant.
Poslednjih godina, usmerila se na izazove regrutacije u IT industriji. Radi kao direktor sopstvene firme Fenixhr. Kao nezavisni konsultant bavi se organizacionim razvojem i ljudskim resursima, a za sobom ima preko pet stotina održanih trening dana.

Naručivanje i plaćanje

Putem registrovanog email-a možete naručiti potpisan primerak sa posvetom.
Cena knjige „Robinzon u Postkapitalističkoj Eri” iznosi 770 RSD, plus poštanski troškovi od 150 RSD.
Molimo vas, ostavite svoje podatke u priloženom formularu.
Knjige naručene tokom prethodne sedmice, biće poslate u ponedeljak.
Pošiljka će vam stići najverovatnije u utorak, najkasnije u sredu.
Hvala vam na interesovanju.

Vaše ime (obavezno)

Adresa (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Telefon