ISTRAŽIVANJE PLATA I BENEFICIJA U IT INDUSTRIJI - 2017

Naše Nacionalno istraživanje o zaradama i beneficijama u IT industriji za 2017. godinu počinje septembra i želeli bismo da vas pozovemo da učestvujete.

 

Prošle godine, učestvovalo je 27 IT kompanija, sa podacima o 1101 zaposlena na 18 najčešćih pozicija u industriji razvoja softvera u Srbiji* na tri lokacije – Beograd, Novi Sad i Niš.

 

Ovde možete videti uzorak prošlogodišnjeg izveštaja zarada i beneficija u IT industriji.

ISTRAŽIVANJE PLATA I BENEFICIJA U IT INDUSTRIJI - 2017

Šta je obuhvaćeno Istraživanjem o zaradama i beneficijama za 2017. godinu?

1. Detaljna analiza aktuelnih opsega zarada za 18 najčešćih pozicija u IT industriji u Srbiji*, sa podacima o minimalnim/maksimalnim / prosečnim/srednjim vrednostima i vrednostima donjeg/gornjeg kvartila na sva 3 nivoa iskustva – niži, srednji i viši.

2. Razlike u opsezima zarada prema lokaciji kompanije (Beograd, Novi Sad, Niš).

3. Za kompanije koje su učestvovale u Istraživanju o zaradama i beneficijama za 2016. godinu, trend konkurentnosti za sve zarade tokom 2016. i 2017. godine.

4. Pregled nacionalnih i lokalnih praksi bonusa i beneficija, uključujući direktne i indirektne finansijske stimulacije, pogodnosti, i mogućnosti razvoja.

5. Pregled kretanja plata i učestalost netto/brutto radnih aranžmana (na osnovu agencija).

6. Detaljan personalizovani izveštaj o konkurentnosti (opciono ako odlučite da ostane anonimni), uz podatke o vašoj poziciji u odnosu na druge IT kompanije u pogledu veličine plata, beneficija, brzine unapređenja i stope dobrovoljnog odlaska iz kompanije.

 

Ovde možete pogledati ugovor o istraživanju ali prijave za učešće u Istraživanju plata i beneficija u IT Industriji za 2017. godinu su zatvorene.

 

Struktura naknade:
Kompletan izveštaj – 680 EUR (ukoliko ostavite podatke o platama iz vaše kompanije)
Kompletan izveštaj – 980 EUR (ukoliko ne ostavite podatke o platama iz vaše kompanije)
Jedna pozicija – BESPLATNO (ukoliko ostavite podatke o platama iz vaše kompanije)

 

** Software engineer C++, C#, Java, PHP, Ruby, iOS Software Engineer, Android Software Engineer, JavaScript Software Engineer, UI/UX Engineer, Designer, Business Analyst, Tester, QA Lead, QA Manager, Technical Team Lead, Software Architect, Project Manager, Product Manager, DevOps Engineer, Embedded Engineer

**U zavisnosti od broja učesnika

POPUNITE NEOPHODNE PODATKE

APLIKACIONI FORMULAR ZA ISTRAŽIVANJE

 
ukoliko želite da potpišemo NDA ugovor, prikačite ga uz prijavu u polje ispod
*Napomena: delegirana osoba/zaposleni je odgovoran za popunjavanje upitnika i direktan kontakt sa Izvršiocem.