ISTRAŽIVAČKI ALAT HR DIAGNOSTICS

Naše iskustvo u regrutovanju i naša istraživanja u ovoj oblasti ukazuju na to da će glavni izazov za IT kompanije u narednim godinama biti kako privući i zadržati kvalifikovane IT profesionalce.

HR Diagnostics

Fenix HR - HR Diagnostics

  • Skoro 75% IT profesionalaca u Srbiji bi promenilo svoj posao ako bi dobili atraktivnu ponudu u Srbiji ili u inostranstvu.
  • Samo 58% profesionalaca na nižim nivoima kaže da se njihovi napori i dostignuća u radu cene, a 100% njih želi veći izbor u načinu na koji dobijaju povratne informacije od svojih nadređenih.
  • Da je plaćeni prekovremeni rad motivacioni faktor smatra 40% profesionalaca na višim nivoima, dok 81% kaže da ih rad na složenim, izazovnim projektima motiviše da daju sve od sebe.
  • Dobro motivisani zaposleni će u 38% više slučajeva imati natprosečnu produktivnost, i u dva puta više slučajeva uputiti svoje prijatelje i kolege na vašu kompaniju.

 

U današnjoj IT industriji, znanje o tome kako profesionalci u vašoj kompaniji vide svoja iskustva u radu postaje kritični faktor za uspešne strategije zadržavanja i regrutovanja.

Naš istraživački alat HR Diagnostics osmišljen je tako da omogući brzu i pristupačnu procenu o tome kako zaposleni doživljavaju rad u vašoj kompaniji – šta im je važno, koliko su zadovoljni, da li bi preporučili vašu kompaniju kao poslodavca svojim prijateljima i kolegama.

Izveštaj sadrži rezultate u pogledu sledećih 10 oblasti:

kompenzacija, odgovornosti na radu, karijera, upravljanje učinkom, obuka i razvoj, ravnoteža između privatnog i poslovnog života, međusobni ljudski odnosi na radnom mestu, priznanje, odnosi i komunikacija, i radni prostor.

HR Diagnostics takođe daje pregled potencijala vaših zaposlenih u pogledu Preporuka i zadržavanja.

Uzorke stranica izveštaja možete videti ovde.

Ovde možete pogledati ugovor o istraživanju i prijaviti se za učešće.

Zamolite svoje zaposlene da odvoje 15 minuta i da popune internet anketu. HR Diagnostics izveštaj dobićete u roku od 10 dana putem elektronske pošte.

ZA UČEŠĆE JE NEOPHODNO DA SE POPUNI

APLIKACIONA FORMA